Одељење за изградњу, урбанизам и локални економски развој Општинске управе Рача, на основу члана 29. Закона о процeни утицаја на животну срeдину („Сл. гласник РС“ број 135/04 и 36/09) дајe слeдeћe

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПОДНЕТОМ ЗАХТЕВУ ЗА ОДЛУЧИВАЊЕ О ПОТРЕБИ ПРОЦЕНЕ УТИЦАЈА ПРОЈЕКТА НА ЖИВОТНУ СРЕДИНУ

Обавештава се јавност да је носилац пројекта “А1 Србија“ д.о.о. из Новог Београда, Милутина Миланковића 1ж, поднео захтев за одлучивање о потреби процене утицаја на животну средину пројекта радио базне станице мобилне телефоније „KГ3693_01 KГДоњаРача“ на к.п. бр. 2489 КО
Доња Рача.
Увид у податке и документацију из захтева носиоца пројекта може се извршити у згради Општине Рача у Ул. Карађорђевој 48, I спрат, канцеларија 7, у периоду од 24.09.- 03.10.2024. године, од 10 до 13 часова.
У року од 10 дана од дана објављивања овог обавештења, заинтересована јавност може доставити мишљење о захтеву за одлучивање о потреби процене утицаја предметног пројекта на животну средину овом органу.
Овај орган ће у року од 10 дана од истека рока из става 3. овог обавештења донети одлуку о томе да ли је за предложени пројекат потребна процена утицаја на животну средину, о чему ће благовремено обавестити јавност.